website security 085-4891900

Energie Collectief

Als paddenstoelen rijzen ze uit de grond, de energiecollectieven. Op zich een goed streven om met een groot aantal klanten naar een energie maatschappij te stappen en hier een scherpe prijs voor te vragen, echter rijst de vraag bent u nu echt voordeliger uit? Vaak wel, maar ook hier is door het grote aanbod wel enige voorzichtigheid op zijn plaats. Wij merken toch regelmatig dat wij voor een individuele klant nog een lagere prijs kunnen krijgen dan het collectief waar hij op dat moment bij zit.

Achteraf hoort u de prijs welke het collectief heeft bedongen of geveild. Een veiling wil niet zeggen dat het voor de laagste prijs gaat, vraag uw bloemist maar eens.

Wat doen wij kosteloos voor u?

Sparcle neemt voor u alles uit handen. Wij vragen aan de hand van uw jaarrekening of nog makkelijker met een éénmalige machtiging, uw verbruiksgegevens, contractvorm en prijzen op bij u huidige energie leverancier en gaan vervolgens aan de slag.

Naar aanleiding van die gegevens voeren wij een onafhankelijke en kosteloze Energie besparingsscan uit en doen tevens een factuur analyse, omdat daar ook nog wel eens fouten in staan. Wij rapporteren vervolgens aan u de resultaten en koppelen hieraan meteen een inkoopadvies. Indien u gebruik wenst te maken van deze besparing regelen wij uw overstap en nieuwe contract.

Stapsgewijs:

  1. Verbruik gegevens inventariseren bij huidige leverancier
    (prijs, looptijd contract en verbruik)
  2. Besparingsscan uitvoeren en factuur analyse
  3. Resultaat bespreken
  4. Overstap en nieuw contract regelen