website security 085-4891900

MVO Duurzaam Ondernemen

SPARCLE is toegetreden als nieuwe partner van het Nationaal Duurzaamheid Instituut

Het Nationale Duurzaamheid Instituut is opgericht om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar duurzaamheid. Het Nationale Duurzaamheid Instituut stimuleert duurzaamheid door het uitgeven van zichtbare keurmerken aan duurzame ondernemers, adviesbureaus, particulieren en gemeenten om zo duurzaamheid zichtbaar te maken en een kettingreactie in de samenleving teweeg te brengen. Meer informatie over het NDI vindt u op nd-instituut.nl

Door de ervaring en expertise van Sparcle op het gebied van het duurzaam energiegebruik en hun missie; "Duurzaam ondernemen, zonder forse investeringen", verwelkomt Het Nationaal Duurzaamheid Instituut haar graag als partner.

Door de samenwerking met het Nationaal Duurzaamheid Instituut is Sparcle nu ook adviseur van het MVO Duurzaam Ondernemen Keurmerk.

Het MVO Duurzaam Ondernemen keurmerk maakt je MVO-activiteiten zichtbaar. Je wilt de buitenwereld graag tonen dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een keurmerk kan jouw inspanningen nog beter zichtbaar maken. Haal meer uit je MVO met het MVO Duurzaam Ondernemen Keurmerk!

Met een keurmerk kun je laten zien dat je goed bezig bent en oog hebt voor mens en milieu. Het kan je concurrentievoordeel opleveren doordat je klanten weten dat ze betrouwbaar zaken met je kunnen doen. Daarnaast zorgen we samen voor een kettingreactie zodat steeds meer bedrijven duurzaam gaan ondernemen.

Bedrijven die aantoonbaar verbeteringen hebben doorgevoerd met betrekking tot duurzaam ondernemen komen in aanmerking voor het formele MVO Duurzaam Ondernemen keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat bij deze bedrijven procedures zijn geïmplementeerd en activiteiten worden uitgevoerd die bijdragen aan meer duurzaamheid. De externe beoordeling en certificering van het MVO Duurzaam Ondernemen Keurmerk wordt uitgevoerd door Keurmerk Nederland. Het MVO Duurzaam Ondernemen Keurmerk staat geregistreerd in het Keurmerk Register.

Vraag nu je eigen keurmerk aan.