website security 085-4891900

Vacatures

BESPARINGSADVISEUR

Sparcle is een ambitieus bedrijf, welke reeds enige jaren veel ondernemers en particulieren geld hebben doen besparen op zaken als energie, LED verlichtingen, zonnepanelen en telecom.
Wij werken rechtstreeks samen met verschillende leveranciers voor diverse diensten, zodat de klant altijd een objectief en onafhankelijk advies krijgt. Deze leveranciers zijn zorgvuldig gekozen, want kwaliteit en service is een must, naast uiteraard de besparing voor de klant.

Wij werken uitsluitend met freelancers, welke een uitgebreide training/opleiding krijgen. Hierdoor zijn onze adviseurs in staat om een onafhankelijk en duidelijk advies aan de klant te geven.
Op dit moment hebben wij ruim 1500 klanten die reeds van een goed advies zijn voorzien en waarmee we een duurzame relatie aan het opbouwen zijn.. Ons kantoor in Amsterdam verzorgt de administratie, voert de besparingsscans uit en regelt de aanmeldingen van de klanten. Onze freelancers wordt dus veel rekenwerk en administratie uit handen genomen.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze freelance BESPARINGS ADVISEURS, die het een uitdaging vinden om bij ondernemers en particulieren duidelijkheid te scheppen in energie, LED, en telecom "land" en dit te laten vergezellen van een objectief en onafhankelijk advies. Voldoet u aan de onderstaande eisen en spreekt de functie u aan, stuur dan uw CV en motivatie per mail naar:

Opleidingsniveau - MBO
Contract - freelance samenwerkingsovereenkomst
taakomvang - 20 tot 40 uur per week (vrij in te delen)
locatie van de werkzaamheden - geheel Nederland
vergoeding - de inkomsten van een freelancer liggen tussen de € 3.000 en € 6.000 bruto per maand.
verkoopervaring - niet verplicht.
belangrijke eisen - integer, betrouwbaar, empatisch, doortastend.

Wij willen de klant een onafhankelijk en objectief advies geven en duidelijk kunnen maken wat hij of zij heeft, pas heeft het advies ook effect. In bezit van auto - dit is een pré.