website security 085-4891900

VO4 Spanningsoptimalisatie

NU LEVERBAAR SPANNINGSOPTIMALISATOR

GEGARANDEERD 10% DUURZAAM BESPAREN (kan oplopen tot 20%)

Sparcle heeft een nieuwe duurzame besparing voor klein- en grootverbruiker. Het VO4 spanningsoptimalisatiesysteem is geschikt voor het MKB.

WAT IS SPANNINGSOPTIMALISATIE (NIET)?

Vaak wordt spanningsoptimalisatie verward met Spaartransformatoren. Dit is totaal iets anders, daar deze alleen de spanning verlagen en zelf ook energie verbruiken en dus veel minder efficiënt zijn dan spanningsoptimalisatie.
Deze spanningsoptimalisatie video laat het precies zien.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Deze systemen zijn geschikt voor elektrische installaties met aansluitwaardes tot 3 fase 100 Ampère. Techniek die keer op keer bewijst dat grote besparingen haalbaar zijn bij bijvoorbeeld supermarkten, horeca, paramedische zorg, kantoren, detailhandel en lichte industrie. Deze systemen zijn geschikt voor iedere zakelijke gebruiker die geen aparte factuur van de netbeheerder ontvangt. Voor de grootverbruikers is er de Powerstar.

REFERENTIES

Er is een breed scala aan bedrijven en overheidsinstellingen dat reeds de voordelen ondervindt van de VO4 en Powerstar systemen.
Een greep uit de referenties: Hilton, Price Waterhouse Coopers, PizzaHut, London Stock Exchange en diverse internationale supermarkt- en winkelketens, maar ook veel andere MKB bedrijven, zowel productiebedrijven als kantoren.

NU OOK IN NEDERLAND LEVERBAAR

In Engeland zijn deze systemen al jaren in gebruik en nu is dit kwaliteitsproduct ook leverbaar in Nederland, via onze partner PQMS.
Na twee maanden meetresultaten blijken ook in Nederland besparingen van 18% realiseerbaar.
Ook zeer geschikt in combinatie met LED-verlichting en zonnepanelen (o.a. langere levensduur van de omvormer en er zijn minder panelen nodig.)

SUBSIDIE

De spanningsoptimalisatie systemen komen in aanmerking voor EIA subsidie. Dit betekent, dat u een netto voordeel heeft van ca. 12% van de aankoopwaarde.

TERUGVERDIENTIJD

De terugverdientijd is tussen de 1 en 3 jaar.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of voor een gratis calculatie met offerte kunt u ons bellen
(085-4891900) of stuurt u ons een e-mail bericht.